top of page

Heinde en verre: Een poëtisch reisdagboek.teleportatie

vliegschaamte veilig opgeborgen oortjes in, ogen dicht, bestemming bereikt het landschap overgeslagen dat thuis in ver doet overgaan een Arabisch gezegde luidt: ‘de ziel reist op het tempo van een kameel’ ik wou dat ik een kameel had


winkel

ze verkopen hier herinneringen gitaren op sokken, als samenvatting van de <i>fado</i> wilde ze bijna kopen weet alleen niet hoe het klinktontdekkingsreis

in omnem terram exivit sonus ‘hun geluid ging uit over de hele wereld’ leest de deur van de kathedraal uitkijkend over het water waar ontdekkers vertrokken Pascal schreef het al de onvrede die voortkomt uit ons onvermogen vrede te vinden op een stoel, stil, alleen een monnik had daar vast geen moeite mee de kerk wel ik blijkbaar ook ik zou Elon Musk hetzelfde kunnen vragen: is moeder aarde niet genoeg?


zwemmen

ik probeer te drijven maar mijn lichaam is meer water dan lucht de zee, dat ben ik net zoals jij dat bent wij allemaal hetzelfde water raakt verschillende kusten doet niet aan grenzen net zoals vogels ooit over muren vlogen18 views0 comments

Related Posts

See All

Comments


bottom of page